sales@auto-uitlaat.nl | 085-401 82 21

Bel 085 4018 221 (ma - vr 08.30 - 17:00)

Einddemper

Een einddemper ook wel achterdemper genoemd zorgt voor de laatste demping van uw motorgeluid en voor een goede gefilterde uitstoot van de uitlaatgassen van de auto. De einddemper of achterdemper wordt altijd gemonteerd aan het einde van de uitlaat na de middenpijp of middendemper. Onze einddemper zijn tenzij anders vermeld van het UW huismerk. Dit product heeft twee jaar garantie en is voorzien van een E-Keurmerk. Dit product past altijd 100% gegarandeerd op de auto types die in de omschrijving worden vermeld. Houdt er rekening mee dat roest vaak op meerdere delen van uw uitlaat voorkomt. Het is daarom altijd verstandig om de gehele uitlaat te vervangen. Kijk hiervoor bij onze complete uitlaat systemen. Symptomen van een kapotte einddemper zijn:

  • veel lawaai
  • vermogenverlies
  • rook vanaf andere plekken dan de eindpijp¬†

Uitlaten van Auto-uitlaat.be zijn kwalitatief hoogstaand voor een zeer voordelige prijs. Met een vernieuwing van uw uitlaatsysteem kan uw auto er weer jaren tegenaan. Op de volgende illustatieve afbeelding wordt de plaats van de einddemper aangegeven in een compleet uitlaatsysteem:

Vergelijk altijd het uitlaatdeel van uw auto met de foto op de productpagina. Komt u er niet uit dan kunt u ons altijd om hulp vragen.

Stuur in dat geval een mailtje naar: sales@auto-uitlaat.nl

Wij antwoorden binnen 24 uur.

×