sales@auto-uitlaat.nl | 085-401 82 21

Bel 085 4018 221 (ma - vr 10.00 - 14.00 en 15.00 -16.00)

Katalysator

Een katalysator heeft een belangrijke functie in uw auto. Deze zorgt voor een filtering van de uitlaatgassen en daardoor voor een reductie van de CO2. Deze wordt gemonteerd tussen de voorpijp en middendemper of middenpijp. Een katalysator zorgt voor filtering en een kapotte katalysator is vaak de oorzaak van problemen met onjuiste CO2 uitstoot. Onze katalysatoren zijn tenzij anders vermeld van het UW huismerk. Dit product heeft twee tot drie jaar garantie en is voorzien van een E-Keurmerk. Dit product past altijd 100% gegarandeerd op de auto types die in de omschrijving worden vermeld.Houdt er rekening mee dat roest vaak op meerdere delen van uw uitlaat voorkomt. Het is daarom altijd verstandig om de gehele uitlaat te vervangen. Kijk hiervoor bij onze complete uitlaat systemen.

 
De volgende symptomen duiden een kapotte katalysator aan:
 
  • Witte rook vanuit de uitlaat
  • Een onjuiste CO2 uitstoot waarde
  • Storing met motorlampje
  • Vermogen verlies
  • Meer lawaai

In de volgende illustatieve afbeelding wordt de plek aangeduidt waar een katalysator normaal zit gemonteerd. Sommige katalysatoren komen echter op het blok.
In het rood staat de katalysator aangegeven:

 

 

Vergelijk altijd het uitlaatdeel van uw auto met de foto op de productpagina.Komt u er niet uit dan kunt u ons altijd om hulp vragen.

Stuur in dat geval een mailtje naar: sales@auto-uitlaat.nl

Wij antwoorden binnen 24 uur.

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Auto-uitlaat.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Auto-uitlaat.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.