sales@auto-uitlaat.nl | 085-401 82 21

Bel 085 4018 221 (ma - vr 08.30 - 17:00)

Katalysator

Een katalysator heeft een belangrijke functie in uw auto. Deze zorgt voor een filtering van de uitlaatgassen en daardoor voor een reductie van de CO2. Deze wordt gemonteerd tussen de voorpijp en middendemper of middenpijp. Een katalysator zorgt voor filtering en een kapotte katalysator is vaak de oorzaak van problemen met onjuiste CO2 uitstoot. Onze katalysatoren zijn tenzij anders vermeld van het UW huismerk. Dit product heeft twee tot drie jaar garantie en is voorzien van een E-Keurmerk. Dit product past altijd 100% gegarandeerd op de auto types die in de omschrijving worden vermeld.Houdt er rekening mee dat roest vaak op meerdere delen van uw uitlaat voorkomt. Het is daarom altijd verstandig om de gehele uitlaat te vervangen. Kijk hiervoor bij onze complete uitlaat systemen.

 
De volgende symptomen duiden een kapotte katalysator aan:
 
  • Witte rook vanuit de uitlaat
  • Een onjuiste CO2 uitstoot waarde
  • Storing met motorlampje
  • Vermogen verlies
  • Meer lawaai

In de volgende illustatieve afbeelding wordt de plek aangeduidt waar een katalysator normaal zit gemonteerd. Sommige katalysatoren komen echter op het blok.
In het rood staat de katalysator aangegeven:

 

 

Vergelijk altijd het uitlaatdeel van uw auto met de foto op de productpagina.Komt u er niet uit dan kunt u ons altijd om hulp vragen.

Stuur in dat geval een mailtje naar: sales@auto-uitlaat.nl

Wij antwoorden binnen 24 uur.

×