sales@auto-uitlaat.nl | 085-401 82 21

Bel 085 4018 221 (ma - vr 10.00 - 14.00 en 15.00 -16.00)

Levervoorwaarden aankopen Auto-uitlaat.nl

Alle aankopen die worden gedaan via de webshop van Auto-uitlaat.nl vallen onder de algemene voorwaarden van Auto-uitlaat.nl.

Wij verzenden doorgaans binnen 2 tot 4 werkdagen na de bestelling uw goederen. De verzendkosten worden gespecificeerd op de betalingspagina. Binnen Nederland hanteren wij een standaard verzend tarief van € 9,95 per pakket. Wilt u uw uitlaat sneller ontvangen? Kies dan voor onze express service (€ 24,99) en ontvang uw uitlaat binnen maximaal 2 werkdagen. In Frankrijk, Spanje en Italië is het tarief € 19,95 met bijkomende kosten bij bovengemiddeld zware of grote goederen. Wij leveren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

 

 

Auto-uitlaat.nl uw partner voor uitlaten, uitlaatpijpen, voorpijp, middenpijp en eindpijp, voordempers, middendempers en einddempers / achterdempers, complete uitlaatsystemen of losse uitlaat delen.

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Auto-uitlaat.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Auto-uitlaat.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.