sales@auto-uitlaat.nl | 085-401 82 21

Bel 085 4018 221 (ma - vr 10.00 - 14.00 en 15.00 -16.00)

LAAT JE UITLAAT MONTEREN!

Het is mogelijk om de uitlaatdelen die u besteld heeft door een van onze montagepartners in Nederland of Belgie te laten monteren.


Uw voordeel:

Vaste montageprijs voor het monteren van het door u bestelde uitlaat deel.
39,95 euro voor 1 uitlaatdeel (behalve katalysator of spruitstuk)
59,95 euro voor 2 uitlaatdelen (vaak gaat dit om setjes)
79,95 euro voor 3 uitlaatdelen
Wij werken uitsluitend met garage bedrijven die goed werk afleveren, afspraken nakomen en uiteraard de benodigde papieren op orde hebben.
Hoe werkt het?
U bestelt een onderdeel op onze website
Wij sturen het onderdeel naar uw huisadres
U belt de partner naar keuze op, een geeft aan dat u via ons een montageafspraak wilt maken
U gaat naar de afspraak toe, en rekent daar ter plekke het afgesproken bedrag af


Let op!

Onze montagepartner heeft in de regel een montageset nodig om uw uitlaat op uw auto te monteren. Heeft u deze nog niet in uw bezit, schaf de montageset dan aan door deze op de productpagina aan te vinken onder het kopje "Toebehoren". Mocht er extra werk aan uw auto zitten dat buiten de montage van de bestelde uitlaatset valt, bv laswerk of andere reparatie werkzaamheden dan zullen deze extra uren en e.v.t materialen bij u in rekening worden gebracht. ( 40 euro per uur ex btw ) Deze dienen ter plaatse doormiddel van pin of contante betaling te worden voldaan. Wij leveren de onderdelen, en zijn derhalve nimmer aansprakelijk voor het werk van een montagepartner. Eventuele klachten of problemen dient u ter plekke af te handelen bij een montagepartner. Wel mag u altijd uw ongenoegen bij ons uiten over de service van een montagepartner, aangezien we met alleen kwalitatieve partners willen werken.

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Auto-uitlaat.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Auto-uitlaat.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.