sales@auto-uitlaat.nl | 085-401 82 21

Bel 085 4018 221 (ma - vr 10.00 - 14.00 en 15.00 -16.00)

Over Auto-uitlaat.nl

Wie zijn wij?

Auto-uitlaat.nl is een jong en dynamisch bedrijf actief in de verkoop via internet van uitlaat systemen en onderdelen. Door de uitstekende inkoop kanalen van Auto-uitlaat, is het mogelijk auto uitlaten; complete uitlaat systemen, of losse uitlaat onderdelen zoals een voordemper, middendempers en einddempers tegen zeer scherpe tarieven aan te bieden. Daardoor kunnen wij zonder aarzeling een goedkoopste prijsgarantie op al onze uitlaten aanbieden. Wij verzenden snel; doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen. Al onze uitlaten zijn goedgekeurd voor APK keuringen, in alle gevallen is een e-keurmerk aanwezig (met uitzondering van race sportuitlaten en kat vervangers). Vanuit ons distributiekanaal in Gelderland verzenden wij uw uitlaten naar een gewenst adres; u kunt echter ook tijdens onze openingsuren de bestelde uitlaat onderdelen ophalen. Kies hiervoor tijdens het afrekenen voor afhalen van ons bedrijfsadres op het bestelformulier. In de regel kunt u tussen 1 - 5 werkdagen (afhankelijk van het bestelde onderdeel) uw bestelling afhalen. Wij bellen u zodra u het bestelde onderdeel kunt afhalen. Wij zijn aangesloten bij het q-shops webwinkel keurmerk. U kunt dus veilig online winkelen bij ons, aangezien wij dezelfde algemene voorwaarden hanteren als het webwinkel keurmerk.

Heeft u vragen over uw uitlaat bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u professioneel te woord te staan voor al uw vragen betreffende uitlaat systemen, losse uitlaat delen of andere zaken gerelateerd aan uitlaatsystemen.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure

Auto-uitlaat.nl - de goedkoopste uitlaat distributeur van Nederland!


 

Auto-uitlaat.nl
Onderdeel van AP Onderdelen B.V.
Nijverheidstraat 8
6914AD Herwen

T: 085 - 4018 221

 KVK 61416673 | BTW NL854332868B01

Verkoop: sales@auto-uitlaat.nl
Informatie: info@auto-uitlaat.nl

 

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Auto-uitlaat.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Auto-uitlaat.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.