sales@auto-uitlaat.nl | 085-401 82 21

Bel 085 4018 221 (ma - vr 10.00 - 14.00 en 15.00 -16.00)

Sportuitlaat

Voor sportuitlaten gaat u naar onze sportuitlaten store: Sportuitlaatdemper.nl. Sportuitlaten van Sportuitlaatdemper.nl staan voor kwaliteit. Deze producten zullen voor een sportief geluid van uw auto zorgen. Deze zal worden gemonteerd op de middenpijp / middendemper. Wij leveren sportuitlaten van verschillende merken, waaronder NOVUS, Supersport, Friedrich Motorsport, JOM etc. Ze zijn allemaal uitsluitend met wegtoelating en CE certificatie en speciaal voor uw model auto gemaakt. Daardoor zal deze op de huidige middendemper passen zonder verdere aanpassingen of laswerk.  We leveren zowel sportuitlaten van compleet RVS alsook gedeeltelijk RVS. Om voor een probleemloze montage te zorgen worden de montage stukken er gratis bij geleverd. Dit systeem is dus meteen te monteren!

 

Kenmerken sportuitlaten van Sportuitlaatdemper.nl
  • Inclusief certificaat officiele wegtoelating (voor APK)
  • Top kwaliteit van bekend merk
  • Duurzame demper
  • Gereduceerde tegendruk zorgt voor meer PK
  • Extra beschermingslaag om slijtage te voorkomen

 

 

 

 

 

Vergelijk altijd het uitlaatdeel van uw auto met de foto op de productpagina. Komt u er niet uit dan kunt u ons altijd om hulp vragen.

Stuur in dat geval een mailtje naar: sales@auto-uitlaat.nl

Wij antwoorden binnen 24 uur.

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Auto-uitlaat.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Auto-uitlaat.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.