sales@auto-uitlaat.nl | 085-401 82 21

Bel 085 4018 221 (ma - vr 10.00 - 14.00 en 15.00 -16.00)

Voorpijp

Voorpijpen vormen de verbinding tussen het motorblok en de rest van de uitlaat. Deze wordt altijd gemonteerd tussen het motorblok en de katalysator. Als uw auto geen katalysator heeft dan wordt dit product gemonteerd tussen het motorblok en de middenpijp of middendemper. Onze voorpijpen zijn tenzij anders vermeld van het UW huismerk. Dit product heeft twee jaar garantie en is voorzien van een E-Keurmerk. De voorpijp past altijd 100% gegarandeerd op de auto types die in de omschrijving worden vermeld. Een voorpijp heeft vaak een flexibel stuk dat gaat lekken, ook is de voorpijp vaak kapot aan de flensverbinding met het motorblok. Onze voorpijpen zijn van goede kwaliteit en zorgen ervoor dat uw auto weer jaren mee kan. 

Onderstaande foto laat zien, waar een voorpijp normaal gemonteerd wordt:

Vergelijk altijd het uitlaatdeel van uw auto met de foto op de productpagina. Komt u er niet uit dan kunt u ons altijd om hulp vragen.

Stuur in dat geval een mailtje naar: sales@auto-uitlaat.nl

Wij antwoorden binnen 24 uur.

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Auto-uitlaat.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Auto-uitlaat.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.